Containere de locuit

Oferta pret containere de locuit

Containere de locuit oferite de compania Estpoint sunt produse din materiale de calitate, cu o structura solida de 3 milimetri si panouri sandwich de 60 milimetri inclusiv in pardoseala si tavan.

Oferim in permanenta orice tip de containere din stoc sau la comanda: containere birou, containere sanitare, containere santier sau cabine paza modulare.

Chat on WhatsApp

Daca doresti sa ceri rapid o oferta pe e-mail acceseaza CERE OFERTA!

Selectati tipul de containere de locuit si trimiteti o cerere de oferta pentru a primi in cel mai scurt timp o oferta detaliata de pret si toate detaliile necesare pentru a face cea mai buna achizitie adaptata proiectului dumneavoastra.

Structura pentru containere de locuit:

Rama superioara a containerelor este realizata dintr-o sectiune compusa din otel laminat de 3 mm grosime, avand o sectiune ce permite preluarea apelor pluviale si evacuarea lor prin stalpii de sustinere.

Stalpii de sustinere ai containerelor sunt alcatuiti din profil laminat 3 mm grosime, si ofera posibilitatea scurgerii apelor colectate din rama superioara.

Rama bazei containerului este alcatuita din otel laminat profilat de 3 mm grosime pentru a asigura rezistenta necesara.

Fiecare container locuibil este prevazut cu 4(patru) elemente in colt dispuse superior pentru a asigura manipularea usoara si in siguranta a containerului.

Pardoseala containerelor locuibile este termoizolata cu panouri ce au o grosime de 60mm ( respectiv 100mm in dreptul cutelor de ramforsare).

Panourile sandwich de pardoseala standard sunt si ele constituite astfel:

  • din 2 suporti ( 1intern si 1 extern) de tabla zincata prevopsita la foc.
  • tabla cutata trapezoidala la exterior si cutata trapezoidala sau lisa la interior, cu miez izolant din poliuretan expandat.
  • un strat de OSB 3 hidrofugat.
  • un covor PVC de trafic greu sudat la imbinari.
Tamplaria pentru containere de locuit:

Eeste realizata din profile de aluminiu sau PVC, RAL 9010 ( alb) ca si culoare standard. Tamparie este tip termopan cu mai multe camere de rupere termica, izolanta

 Instalatia electrica a containerelor locuibile este realizata cu respectarea normelor UE. Este prevazuta o caseta electrica externa unde se poate face alimentarea cu energie electrica.

Puterea instalata pe fiecare container este de 5,5KW monifazic. Este prevazuta cu siguranta diferentiala de protectie. La cerere se poate creste puterea instalata la 7 KW, sau se poate face alimentare trifazica.

 Instalatia  sanitara pentru containere de locuit:

Instalatia de alimentare cu apa este realizata cu tuburi de polipropilena.

Tubulatura de evacuare a rezidurilor este realizata din PVC. Ca si dotari pot fi oferite lavoare ceramice sau din ABS, wc englezesti ceramice, iar caditele de dus vor fi furnizate in metal. Bateriile lavoarelor si a caditelor de dusa containerelor locuibile, sunt din inox.

Scroll to Top
Call Now Button